Vippebræt

  • Vippebræt
  • Vippebræt til genoptræning af knæ
  • Vippebræt med 2 højder

Kort info om produktet:

  • Bruges til balance og genoptræning
  • Kan indstilles i 2 højder - 5,5 cm og 9 cm.
  • 36 cm. i diameter
Pris: 229,00 kr

Varen er på lager

Leveringstid: 1-2 hverdage
Gratis returret: Altid 60 dages fuld returret

VIPPEBRÆT


Et vippebræt er et fantastisk træningsredskab, der styrker din stabiliserende muskulatur og øger din reaktionsevne, koordinationsevne og balanceevne.

En meget vigtig del af enhver træning er træning af balancen. Står du tilmed over for en genoptræning, ja, så er der ingen vej udenom - balancetræning er vejen frem. Et godt træningsredskab til dette er fx et vippebræt, da det træner fodens muskler, ankler og knæled og dermed forebygger skader. Men husk på, at et vippebræt også bare kan anvendes til almindelig fitnesstræning!

Dette unikke vippebræt, der måler 36 cm. i diameter, kan indstilles i 2 højder / sværhedsgrader. Indstillingen foregår ganske enkelt ved, at den blå bund kan tages af, hvis man ønsker den lette sværhedsgrad. Den blå bund kan selvfølgelig påsættes igen, hvis man ønsker den svære sværhedsgrad til sit vippebræt.

Hvorfor skal man træne balancen?
Én af de nyeste undersøgelser der er foretaget blandt håndboldpiger, konkluderer følgende (man har valgt håndboldpiger, da de er blandt de mest udsatte for knæskader og ankelskader):

1) Hvis man bruger et vippebræt samt et tilrettelagt træningsprogram, kan skadesniveauet i ankler og knæ reduceres med helt op til 77 %.

2) Der er højere risiko for knæskader og ankelskader i en kampsituation. Risikoen er 4 til 5 gange højere hos håndboldpiger, der ikke benytter vippebræt og træningsprogram.

Genoptræning
Hvis man fx har sprængt et ledbånd i anklen, så viser en undersøgelse, at man, ved brug af vippebræt i genoptræningen, har markant mindre risiko for, at ledbåndet læderes/sprænges senere hen. Derudover styrkes fodleddets stabilitet efter skaden ved brug af vippebræt. Dette betyder, at risikoen for fremtidige skader mindskes.

Grunden til, at et vippebræt er et så fantastisk genoptræningsredskab er, at det styrker og træner balanceevnen og koordinationsevnen, hvilket er altafgørende for, at muskler og led ikke udsættes for overbelastning.

Som afsluttende bemærkning vil jeg da lige nævne, at udover et vippebræt, så kunne vores Bosu bold også være et alternativ, da det har nogen af de samme funktioner som vippebrættet.

Rigtig god genoptræning... 

Andre kunders anmeldelse af produktet

Vippebræt
Solidt materiale og let at bruge, sjov at træne sin balance på.
Hurtig levering, lidt ærligt det er med Postnord, så tager det bare ekstra tid.
Forslag brug GLS så kan jeg hente min pakke i min lokale kiosk og ikke en eller anden Føtex langt væk.
Ellers super....
Af Kim Møller, d. 11. jun. 2020
Optræning
Jeg har haft leddegigt i 37 år, og var så uheldig at brække lårbenet med deraf følgende infektion jo har ligget i sengen på sygehuset i 14 måneder.
Jeg investerede i et ballance bræt, og må sige at det er det bedste Hjælpemiddel jeg har haft.
Jeg er efter14 dages brug, så sikker på mine ben at jeg kan gå med en krykke og i tilgift er jeg næsten smertefri i lårbenet - alt i alt en god investering.
Af Ole Mølholt, d. 8. apr. 2013
Køb af vippebrædt
Lynhurtig respons samt hurtig og sikker levering. Kan ikke gøres meget bedre!
Af Søren Stanhardt, d. 18. mar. 2013