• Fast fragtpris
  kun 25 kr.
 • 100% tilfredshed
  eller pengene tilbage

Siddepude til voksne

 • Kileformet
 • Kileformet m. hul
 • 33 cm
 • 33 cm / dupper
 • 36 cm
 • 36 cm / dupper
 • Betræk til 33 cm
 • Betræk til 36 cm
 • Betræk til kiler
 • Siddepude til voksne
 • Siddepude til voksne

* Påkrævede felter

Om denne variant:

 • Kileformet siddepude
 • Dupper på den ene side
 • Mulighed for justering af lufttrykket
 • Der medfølger en pumpe
Pris: 399,00 kr

Varen er på lager

Leveringstid: 1-2 hverdage
Gratis returret: Altid 60 dages fuld returret

SIDDEPUDE TIL VOKSNE


Se YouTube video om vores siddepuder til voksneEn ergonomisk siddepude placeres på din kontorstol og du sætter dig med forsigtighed på den.

En underlig bevægende fornemmelse mærkes, men du vænner dig hurtigt til den og efter en kort stund indser du: Der sker noget med min krop!

Pludselig sidder du mere oprejst, da du ubevidst bruger din kropsstamme til at holde balancen og med ét føler du igen, at dine rygmuskler fungerer.

Dine rygsmerter forsvinder gradvist og du bekræftes i, at du er i gang med at gøre noget godt for dit helbred.

Indrømmet

Ovenstående kunne være taget direkte fra en kvalmende TV-reklame, hvor vi til sidst ser en stor lykkelig familie med bedsteforældre og det hele lege tagfat i haven!

Så i stedet for at gå videre ud af den vej, så lad os i stedet gå i dybden med hvad og ikke mindst, hvorfor disse siddepuder med luft vinder så meget frem i kontormiljøer og skoler.

Siddepude til voksne

Siddepude til voksneKort sagt, så er disse siddepuder med luft perfekte til dig, der i dagligdagen sidder meget ned!

Ved at anbringe siddepuden på din kontorstol, stimuleres du ubevidst til, at have den korrekte siddestilling og skaber derved en konstant muskelaktivitet omkring din rygsøjle – det vi i fagsprog kalder ”core-træning”.

Siddepuden gør egentlig det samme som de store siddebolde. Det smarte er bare, at hvor siddebolden fylder en hel del, ja, så er siddepuden lille og smart og nem at tage med sig rundt i kontormiljøet.

Alle vores voksne siddepuder kan klare en vægt på hele 200 kg. Materialet er lugtfrit og fri for latex og består af 100% genanvendelig plast.

TOGU, den er den tyske producent tilbyder desuden imponerende 30 års garanti på produktet – det siger lidt om kvaliteten, ik?

Hvorfor skal voksne bruge en siddepude?

Den ”naturlige” menneskekrop er ikke egnet til at sidde ned i så mange timer om dagen – den er skabt til bevægelse!

En siddepude med luft kan derfor være et værdifuldt værktøj for dem, der ønsker at forbedre deres holdning, lette ryg- eller bækkensmerter eller styrke deres koncentration og effektivitet.

Ved at sidde på en oppustelig pude, bliver din balance udfordret, hvilket hjælper med at styrke din core (dybereliggende mave- og rygmuskler) og dermed en sundere holdning. Dette kan hjælpe med at lindre ryg- og bækkenproblemer, som kan opstå som følge af længerevarende sidden.

Ydermere kan den konstante, men lille bevægelse puden skaber, hjælpe med at holde dig aktiv og fokuseret - en fordel i arbejdssammenhænge eller ved hjemmearbejde.

For dem, der lider af specifikke helbredsproblemer som diskusprolaps eller coccygodyni (halebenssmerter), kan en luftfyldt siddepude yde effektiv aflastning ved at reducere trykket på disse følsomme områder.

Hvordan virker siddepuden?

En siddepude med luft indeholder typisk et oppusteligt kammer, der tillader justering af fastheden efter brugerens præferencer.

Når du placerer dig på en sådan pude, fordeles din kropsvægt jævnt over hele puden, hvilket reducerer trykket på kritiske punkter som haleben og lænd. Den konstante, næsten ubevidste justering, der opstår ved brug af en oppustelig siddepude, aktiverer musklerne og øger blodcirkulationen.

Dette kan effektivt forebygge de smerter og ubehag, der ofte kommer med langvarig stillesiddende. Ydermere kan brugen af en oppustelig siddepude hjælpe med at styrke din kernemuskulatur, da din krop kontinuerligt skal foretage små justeringer for at bevare balancen.

Gode råd til valg af siddepude med luft

Når du leder efter en siddepude med luft, er der visse faktorer, du bør overveje. Du skal først se på størrelsen og formen af puden; den skal matche både din stol og din kropsdimensioner for at tilbyde den nødvendige støtte. Overvej også puden materialer, idet et slidstærkt, men samtidig blødt materiale kan forbedre både komfort og holdbarhed.

Desuden er det essentielt, at puden er let at oppuste og justere for at sikre passende fasthed. Husk, at der kan være en tilvænningsperiode med en oppustelig siddepude. Begynd med at bruge den i korte intervaller og forøg efterhånden varigheden.

Endelig kan det være nyttigt at læse anmeldelser og sammenligne forskellige modeller for at finde den oppustelige siddepude, der bedst opfylder dine behov.

Rund eller kileformet?

Tjaaa ...  det er virkelig op til den enkelte og hvad det er man søger? For selv om de begge er fyldt med luft, ja, så har de hver især et par fremtrædende fordele. Men husk på, begge modeller er fremragende til at skabe en bedre siddestilling på arbejdet, derhjemme eller i skolen.

Se YouTube video om vores kileformede siddepuderSe YouTube video om vores runde siddepuder

Fordele ved den kileformede pude:
Den altoverskyggende fordel er, at du automatisk læner dig mere forover og derved skabes et lændesvaj, som er med til aflaste din lænd.

Fordele ved den runde siddepude:
Fordelen er her, at via det større rumfang inde i puden, da vil du opleve at siddepuden er mere livlig - og dermed kommer din kropstamme på større arbejde. Med andre ord: Dine dybereliggende mave- og rygmuskler kommer på mere arbejde med den runde pude!

Brug for mere viden?

Så smut over på vores hovedside om ergonomiske siddepuder, hvor vi bl.a. fortæller om:
» Siddepudernes materiale
» Certificeringer
» Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Sidder du stadig tilbage med spørgsmål til de forskellige siddepuder? Så tag endelig fat i os med det samme!

Vores e-mail er følgende: [email protected]


Rigtig god træning ...

Andre kunders anmeldelse af produktet

Siddepude
Oplever puden meget behagelig, og man bliver ikke så træt i ryggen når man sidder lang tid i bilen eller på kontoret
Af Frede Damgaard, d. 1. nov. 2021
Bedre holdning
Vi sidder meget mere oprejst ved bordet med denne pude. God og hurtig service!
Af Camilla , d. 5. feb. 2021
siddepude til voksne
God for min ryg.
Af Ole Christiansen , d. 13. dec. 2019
Siddepude til voksne
Fantastisk god for min ryg
Af Sanne, d. 30. okt. 2019
Siddepude
Hjælper helt vildt på ryg og holdning, når man arbejder på kontor/foran computer til dagligt.
Af Philip, d. 14. aug. 2019
Anbefales
Denne pude er blevet min nye rejsekammerat. Jeg bruger den på arbejde, bilen, i byen og hjemme. Den hjælper med at have den rette holdning og derved aflaster den for mit vedkommende ryg og hofte. Et lille minus er at, man skal være opmærksom hvis man sidder med den ru flade nedad kan den evt. lave mærker i stol. Den kan anbefales og nem at have med.
Af Betina, d. 15. apr. 2019
Sidepude
God til bevægelse af ryg mens man sidder
Af Thorkild Schjøtler , d. 30. aug. 2018
Behagelig tvang
Puden gør, at man forhindres i at "falde sammen", men let og ubesværet sidder med rank ryg. Et ekstra plus er, at jeg nu kan sidde ved ethvert spisebord/skrivebord i en tilpas højde uden at skulle løfte skuldrene.
Af Zana hansen, d. 19. feb. 2018
Siddepude
Dejlig pude, giver god lændebevægelighed.
Af Mette Lund, d. 22. jan. 2018
Siddepude
Jeg er blevet rygopereret,har stor glæde af puden ,jeg får bevæget ryggen når jeg sidder, det er meget godt for mig.
Af Kirsten H Pedersen, d. 14. jan. 2018
Kile puder
Super gode kile puder , luften gør at man kan variere sin side stilling uden problemer, og stabilitere din ryg.
Af Niels Kristian Kristensen , d. 2. jan. 2018
Siddepude
Nem og god betjening.
Vil ikke undvære puden efter at have siddet på den bare i et par timer. Den er rigtig behagelig at sidde på.
Af Ninna, d. 15. sep. 2016
Sidde pude
Jeg er meget glad for puden det er behageligt at side på
jeg kan godt bruge en til .
Af Eva Pedersen, d. 6. jan. 2016
Nem og hurtig
Nem bestilling, hurtig levering, intet at klage oer.
Af Linda, d. 3. aug. 2015
Siddepude
Jeg er meget glad for min siddepude.Har bursit trocantet og puden aflaster godt,når jeg sidder.Bruger den hver dag.
Af Gunhild Hindsgaul, d. 15. jul. 2014
Anmeldelse af siddepude
Jeg har fået konstateret 3 diskus i lænden. Jeg brugeer sidepuden hver dag, for aflaste ryggen, og sidde med ret ryg. Super godt produkt, som der er rift om her hjemme, da mine børn også elsker at sidde på den. Så kun positivt herfra
Af Tina Frederiksen, d. 9. okt. 2013
God balance træning
En lille og praktisk balance pude, hvis du bor småt og ikke vil have en stor bold der fylder. Jeg bruger den på min stol, til balance træning på gulvet og diverse øvelser. Godt produkt!
Af Rikke, d. 17. jan. 2013
side pude
Super god puder bare ærgeligt at min søn som den var påtænkt bliver drillet med den i hans klasse så lære syntes ikke det er godt øv øv , men det er ikke polens skyld den er god og burde være i alle klasser
Af annette, d. 10. dec. 2012
Siddepude
Behagelig siddepude, der kan mere end end fx en skråpude. En god hjælp ved iskias, bækkenproblemer og lændeproblemer. Nem at have med rundt, nem at holde ren, nem at regulere ift. luftindhold, nem at vænne sig til at bruge.
Af Kate, d. 24. aug. 2012

Kundeservice

Mandag - fredag
kl. 09:00 - 15:00

Send en besked på:
[email protected]