Siddepude til voksne

* Påkrævede felter

Siddepude til voksne

 • Siddepude til voksne
 • Kileformet
 • 33 cm
 • 33 cm / dupper
 • 36 cm
 • 36 cm / dupper

 • Siddepude til voksne
 • Kileformet
 • 33 cm
 • 33 cm / dupper
 • 36 cm
 • 36 cm / dupper

SIDDEPUDE TIL VOKSNE


En siddepude til voksne er det oplagte valg, hvis du i dagligdagen oplever problemer med din ryg eller har behov for en bedre holdning, når du sidder på din stol.

Siddepuderne er fyldt med luft og er klart det oplagte valg til din arbejdsplads, hvis du vil have det ergonomiske i højsædet. Ved at anbringe siddepuden på din stol, stimuleres du straks til, at have den korrekte siddestilling og skaber en konstant muskelaktivitet omkring din rygsøjle – det vi i fagsprog kalder ”core-træning”.

En siddepude til voksne giver den samme effekt, som når du sidder på en Pilates bold med ABS. Det smarte er bare, at hvor træningsbolden fylder ekstremt meget, ja, da er siddepuden lille og smart og nem at tage med sig rundt i kontormiljøet.

Vi ser frem til at høre fra dig... 

Andre kunders anmeldelse af produktet

siddepude til voksne
Skrevet af
Ole Christiansen
God for min ryg. (Indsendt den 13/12/2019)
Siddepude til voksne
Skrevet af
Sanne
Fantastisk god for min ryg (Indsendt den 30/10/2019)
Siddepude
Skrevet af
Philip
Hjælper helt vildt på ryg og holdning, når man arbejder på kontor/foran computer til dagligt. (Indsendt den 14/08/2019)
Anbefales
Skrevet af
Betina
Denne pude er blevet min nye rejsekammerat. Jeg bruger den på arbejde, bilen, i byen og hjemme. Den hjælper med at have den rette holdning og derved aflaster den for mit vedkommende ryg og hofte. Et lille minus er at, man skal være opmærksom hvis man sidder med den ru flade nedad kan den evt. lave mærker i stol. Den kan anbefales og nem at have med. (Indsendt den 15/04/2019)
Sidepude
Skrevet af
Thorkild Schjøtler
God til bevægelse af ryg mens man sidder (Indsendt den 30/08/2018)
Behagelig tvang
Skrevet af
Zana hansen
Puden gør, at man forhindres i at "falde sammen", men let og ubesværet sidder med rank ryg. Et ekstra plus er, at jeg nu kan sidde ved ethvert spisebord/skrivebord i en tilpas højde uden at skulle løfte skuldrene. (Indsendt den 19/02/2018)
Siddepude
Skrevet af
Mette Lund
Dejlig pude, giver god lændebevægelighed. (Indsendt den 22/01/2018)
Siddepude
Skrevet af
Kirsten H Pedersen
Jeg er blevet rygopereret,har stor glæde af puden ,jeg får bevæget ryggen når jeg sidder, det er meget godt for mig. (Indsendt den 14/01/2018)
Kile puder
Skrevet af
Niels Kristian Kristensen
Super gode kile puder , luften gør at man kan variere sin side stilling uden problemer, og stabilitere din ryg. (Indsendt den 02/01/2018)
Siddepude
Skrevet af
Ninna
Nem og god betjening.
Vil ikke undvære puden efter at have siddet på den bare i et par timer. Den er rigtig behagelig at sidde på. (Indsendt den 15/09/2016)
Sidde pude
Skrevet af
Eva Pedersen
Jeg er meget glad for puden det er behageligt at side på
jeg kan godt bruge en til . (Indsendt den 06/01/2016)
Nem og hurtig
Skrevet af
Linda
Nem bestilling, hurtig levering, intet at klage oer. (Indsendt den 03/08/2015)
Siddepude
Skrevet af
Gunhild Hindsgaul
Jeg er meget glad for min siddepude.Har bursit trocantet og puden aflaster godt,når jeg sidder.Bruger den hver dag. (Indsendt den 15/07/2014)
Anmeldelse af siddepude
Skrevet af
Tina Frederiksen
Jeg har fået konstateret 3 diskus i lænden. Jeg brugeer sidepuden hver dag, for aflaste ryggen, og sidde med ret ryg. Super godt produkt, som der er rift om her hjemme, da mine børn også elsker at sidde på den. Så kun positivt herfra (Indsendt den 09/10/2013)
God balance træning
Skrevet af
Rikke
En lille og praktisk balance pude, hvis du bor småt og ikke vil have en stor bold der fylder. Jeg bruger den på min stol, til balance træning på gulvet og diverse øvelser. Godt produkt! (Indsendt den 17/01/2013)
side pude
Skrevet af
annette
Super god puder bare ærgeligt at min søn som den var påtænkt bliver drillet med den i hans klasse så lære syntes ikke det er godt øv øv , men det er ikke polens skyld den er god og burde være i alle klasser (Indsendt den 10/12/2012)
Siddepude
Skrevet af
Kate
Behagelig siddepude, der kan mere end end fx en skråpude. En god hjælp ved iskias, bækkenproblemer og lændeproblemer. Nem at have med rundt, nem at holde ren, nem at regulere ift. luftindhold, nem at vænne sig til at bruge. (Indsendt den 24/08/2012)

100% Sikker handel via Webshop-mærket

Vi er godkendt af Webshop-mærket.
Din sikkerhed for at handle med os.

Altid 60 dages fuld returret

Du får alle dine penge tilbage.
Alle fragtomkostninger dækker vi også.

Et hav af betalingsmuligheder

Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, American Express, MobilePay samt EAN.