Siddepude til børn - Blå - Størrelse: 30 cm. i diameter

Vejl. pris:249,00 kr |Du sparer 24%

Din pris: 189,00 kr

Varen er på lager

Leveringstid: 1-2 hverdage
  • Børnestørrelse
  • Glat på begge sider
  • Der medfølger ikke en pumpe
Siddepude til børn - Blå - Størrelse: 30 cm. i diameter

  • Siddepude til børn - Blå - Størrelse: 30 cm. i diameter

Siddepuder til børn forbedrer koncentrationen og øger indlæringen!

 

Dette er en dynamisk og ergonomisk siddepude fyldt med luft, der støtter/aflaster ryggen og hoften og sikrer derfor en bedre siddekomfort. Den er praktisk at have liggende i skolen, børnehaven eller i hjemmet og kan forholdsvis let medbringes mellem skole og hjem.

Siddepuden er en fantastisk løsning til børn, idet siddepuden gør, at kroppen stimuleres positivt i løbet af de mange timer, som børn tilbringer i klasselokalet eller ved lektielæsningen. Her er et udsnit af de fordele, som børn kan opnå ved brug af siddepuden:

Forbedret koncentration
Mange børn har svært ved at koncentrere sig over længere tid. Dette resulterer i, at de sidder på knæ på stolen, at de ikke kan sidde stille på stolen, ligger hen over bordet mv. Ved brug af en siddepude, vil man ganske enkelt opnå, at børnene kan koncentrere sig i længere tid og sidde roligere.

Forbedret siddestilling
Nogle børn føler, at de sidder ubehageligt på en stol og ender derfor med at sidde og hænge. Dette giver en dårlig siddestilling og belaster kroppen på en uhensigtsmæssig måde. Denne siddepude holder forsigtigt ryggens muskler i bevægelse, idet siddepuden er fyldt med luft. Rygsøjlen bliver dermed hele tiden stabiliseret på en yderst hensigtsmæssig måde.

Luften i siddepuden kan nemt justeres, så den passer til det enkelte barn – med andre ord: Hvor bevægelig ønsker du at den skal den være? Du påfylder simpelthen bare mere luft i siddepuden eller tager noget ud, indtil du rammer lige præcis det niveau, der passer til netop dit barn.

Til jer der hellere vil have en kile siddepude til jeres barn - klik her!

N.B. Siddepuden bliver leveret med en passende mængde luft, så siddepuden kan benyttes med det samme. Med tiden kan det dog være nødvendigt at tilføre mere luft. Der medfølger ikke en pumpe, men kan købes seperat i vores webshop - klik her hvis du vil se pumpen! 

Andre kunders anmeldelse af produktet

Sidepude
Skrevet af
wedwq
Super produkt - har en super virkning. Fra første dag vi brugte den var det slut med en dreng der koncentrede sig om alt andet end spise sin mad. Han skal fokusere på at sidde stille så han ikke falder af stolen.. hvilket han har prøvet. Han sidder nu på numsen og ikke skiftevis på knæene, helt ude på kanten, op og ned af stolen. Puden kan virkelig anbefales. (Indsendt den 23/01/13)
Lige det vi manglede...
Skrevet af
Jesper
Havde vi da bare for længe siden vist, hvad sådan en siddepude kunne gøre af underværker for vores søn med "krudt" i bagdelen. Kan klart anbefales til alle forældre, der gerne vil have deres unger til at sidde mere roligt :-) (Indsendt den 20/09/12)

100% Sikker handel via Webshop-mærket

Vi er godkendt af Webshop-mærket.
Din sikkerhed for at handle med os.

Altid 60 dages fuld returret

Du får alle dine penge tilbage.
Alle fragtomkostninger dækker vi også.

Et hav af betalingsmuligheder

Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, American Express, MobilePay, ViaBill samt EAN.