Kurv

Hva søren...!
du har ingen varer i kurven :-)

Select massagebolde

Vær den første til at anmelde dette produkt

Kort info om produktet:

  • 9 cm. i diameter
  • Velegnet til hele kroppen
  • Blødgør ømme og spændte muskler
  • Øger blodcirkulationen
  • Mindsker infiltrationer og myoser
  • Boldene giver en kombination af akupunktur, zoneterapi og massage
  • Husk, at du skal kunne mærke massagen, men det må ikke være smertefuldt


N.B.
 Sælges i par, dvs. der er to massagebolde i pakken!

Pris: 189,00 kr

Varen er på lager

Leveringstid: 1-2 hverdage
Gratis returret: Altid 60 dages fuld returret

SELECT MASSAGEBOLDE

- Selvpleje på første klasse!


Vores Select massagebolde er din genvej til at løsne op for ømme og spændte muskler. Boldene er skabt til at give dig en dybdegående massageoplevelse, der kombinerer akupunktur, zoneterapi og massage på en skånsom måde.


Hvordan virker Select massagebolde?

Med en diameter på 9 cm er vores Select massagebolde perfekte til at bruge på hele din krop. Den bløde overflade gør dem behagelige at bruge samtidig med, at de effektivt løsner op for ømme og spændte muskler.

Øger blodcirkulationen

Ved at bruge disse massagebolde kan du forbedre blodcirkulationen i din krop. Denne øgede blodgennemstrømning kan hjælpe med at mindske ømhed og stivhed i dine muskler samt reducere risikoen for skader.

Mindsker infiltrationer og myoser

Infiltrationer og myoser kan forårsage smerte og ubehag i dine muskler. Men massagebolde kan hjælpe med at reducere forekomsten af disse infiltrationer og myoser, hvilket kan føre til færre smerter og bedre bevægelighed.

Select massageboldene giver dig desuden en unik kombination af akupunktur, zoneterapi og massage. Den bløde overflade på boldene gør det behageligt at bruge dem, samtidig med at de effektivt løsner op for og afspænder dine muskler.

En skånsom tilgang til massage

Det, der gør denne type af massagebolde så unikke, er deres bløde overflade, der gør dem perfekte til dem, der foretrækker en mere skånsom tilgang til massage. Mens klassiske massagebolde ofte har en hårdere tekstur (dupper/pigge), har massageboldene fra Select en blødere overflade, der gør massagen mere behagelig og afslappende.


Sådan bruger du Select massagebolde

For at få den bedste effekt af vores Select massagebolde, skal du placere bolden under det ømme eller spændte område og rulle den langsomt frem og tilbage. Du kan justere trykket ved at ændre din kropsposition eller ved at bruge dine hænder til at regulere trykket på bolden.


Hvad du skal være opmærksom på

Det er vigtigt at huske, at du skal kunne mærke massagen, men det må ikke være smertefuldt. Start med et let tryk og øg gradvist intensiteten, indtil du opnår den ønskede effekt. Hvis du oplever smerte eller ubehag, skal du stoppe brugen af massageboldene og eventuelt kontakte en fagspecialist.

Spørgsmål?

Har du stadig spørgsmål til vores Select massagebolde? Så skriv endelig til mig!

Min e-mail er: [email protected]


God træning!

Kundeservice

Mandag - fredag
kl. 09:00 - 15:00

Send en besked på:
[email protected]