Kurv

Hva søren...!
du har ingen varer i kurven :-)

Håndvægt

 • 0,5 kg
 • 1,0 kg
 • 2,0 kg
 • 3,0 kg
 • 4,0 kg
 • 5,0 kg
 • Håndvægte

* Påkrævede felter

Om denne variant:

 • 0,5 kg.
 • Hygiejnisk vinyl belægning
 • Nem at rengøre
 • Skridsikkert greb

Pris: 21,25 kr

Varen er på lager

Leveringstid: 1-2 hverdage
Gratis returret: Altid 60 dages fuld returret

HÅNDVÆGTE


Der kommer hele tiden nye træningsredskaber frem, men uanset hvad, så vil et par gode, lækre håndvægte aldrig gå af mode - i hvert fald ikke, når der skal laves seriøs og effektiv hjemmetræning.

Hvis du er mest til hjemmetræning, anbefaler vi, at du køber vinyl håndvægte, da disse er optimeret til hjemmetræning. Håndvægtene er desuden også mere skånsomme mod interiøret, hvis du skulle være så uheldig at miste grebet om dem - de ødelægger ikke gulvet, som fx krom håndvægte kan gøre!

Håndvægtenes vinyl-belægning gør ligeledes, at de er yderst nemme at rengøre efter brug!

Hvorfor skal man bruge håndvægte i sin hjemmetræning?
Fordelene ved at træne med håndvægte er mange og især i hjemmetræningen. Det er et effektivt træningsredskab, der ikke fylder meget i sin opbevaring - og så kan du træne et utal af forskellige øvelser med håndvægte.

Én af de store træningsmæssige fordele er, at der skal involveres utrolig mange muskelgrupper, når vægtene skal stabiliseres. Når du træner med håndvægte, styrker du din balance og koordination, og dette er særdeles vigtigt, når du vil udnytte din styrke optimalt.

En ulempe er, at risikoen for skader kan være større, hvis man ikke laver øvelserne korrekt, men sørg for at starte med en lav belastning, indtil du har styr på teknikken. Musklerne kommer ud i mange forskellige positioner, hvilket betyder, at disse også styrkes, og dette resulterer i forebyggelse af træningsskader.

Rigtig god træning...

Andre kunders anmeldelse af produktet

Håndvægt 4 kg sort
Da jeg kører meget motorsport, er det nødvendigt med styrketræningen, jeg har brugt Shapeup i flere år, da de har mange produkter til netop træningen.
Jeg eeelsker simpelthen bla håndvægtene, har lige købt den sorte på 4 kg, og den svigter heller ikke, de armmuskler og dermed også mavemusklerne, har noget at lave, igennem styrkeprogrammet.
godt man har sin håndvægt til også at holde hænderne stærke nok :-D
et godt køb.
Af Louise Bach, d. 22. jun. 2018
4 kg vægt
Jeg bruger vægten de sidste 5 minutter i mit program for at træne mine overarme og I guder hvor de skriger når jeg er færdig - men på den der måde der sige ja lige lidt et par minutter mere - det gør dig så godt ;)
Af Susanne Andersen, d. 25. maj 2015
1 kg håndvægte
Det er lidt skræmmende hvor effektive 1 kg er - især når man ikke har været aktiv i en længere periode - kan klart anbefale denne vægt.
Af Susanne Andersen, d. 25. maj 2015
Let tilgænglig hjemmetræning
Efter en skade i min skulder, er jeg nødt til at træne hver dag. Så jeg har forsynet mig med forskellige vægte fra shapeup. De er gode at holde på og meget nemme at gøre rene, hvilket mange vægte ikke er. Der er heller ikke noget der bliver slidt at se på. I mit job med genoptræning bruger jeg vægte, som er blevet brugt i flere år nu, uden at de er slidte, indkøbte hos shapeup
Vægtene kan varmt anbefales både til private og til firmaer.
Af Gitte elmer, d. 30. mar. 2014

Kundeservice

Mandag - fredag
kl. 09:00 - 15:00

Send en besked på:
[email protected]