Håndvægt

* Påkrævede felter

Håndvægt

 • Håndvægte
 • 0,5 kg
 • 1,0 kg
 • 2,0 kg
 • 3,0 kg
 • 4,0 kg
 • 5,0 kg

 • Håndvægte
 • 0,5 kg
 • 1,0 kg
 • 2,0 kg
 • 3,0 kg
 • 4,0 kg
 • 5,0 kg

HÅNDVÆGTE


Der kommer hele tiden nye træningsredskaber frem, men uanset hvad, så vil et par gode, lækre håndvægte aldrig gå af mode - i hvert fald ikke, når der skal laves seriøs og effektiv hjemmetræning.

Hvis du er mest til hjemmetræning, anbefaler vi, at du køber vinyl håndvægte, da disse er optimeret til hjemmetræning. Håndvægtene er desuden også mere skånsomme mod interiøret, hvis du skulle være så uheldig at miste grebet om dem - de ødelægger ikke gulvet, som fx krom håndvægte kan gøre!

Håndvægtenes vinyl-belægning gør ligeledes, at de er yderst nemme at rengøre efter brug!

Hvorfor skal man bruge håndvægte i sin hjemmetræning?
Fordelene ved at træne med håndvægte er mange og især i hjemmetræningen. Det er et effektivt træningsredskab, der ikke fylder meget i sin opbevaring - og så kan du træne et utal af forskellige øvelser med håndvægte.

Én af de store træningsmæssige fordele er, at der skal involveres utrolig mange muskelgrupper, når vægtene skal stabiliseres. Når du træner med håndvægte, styrker du din balance og koordination, og dette er særdeles vigtigt, når du vil udnytte din styrke optimalt.

En ulempe er, at risikoen for skader kan være større, hvis man ikke laver øvelserne korrekt, men sørg for at starte med en lav belastning, indtil du har styr på teknikken. Musklerne kommer ud i mange forskellige positioner, hvilket betyder, at disse også styrkes, og dette resulterer i forebyggelse af træningsskader.

Rigtig god træning...

Andre kunders anmeldelse af produktet

Håndvægt 4 kg sort
Skrevet af
Louise Bach
Da jeg kører meget motorsport, er det nødvendigt med styrketræningen, jeg har brugt Shapeup i flere år, da de har mange produkter til netop træningen.
Jeg eeelsker simpelthen bla håndvægtene, har lige købt den sorte på 4 kg, og den svigter heller ikke, de armmuskler og dermed også mavemusklerne, har noget at lave, igennem styrkeprogrammet.
godt man har sin håndvægt til også at holde hænderne stærke nok :-D
et godt køb. (Indsendt den 22/06/2018)
4 kg vægt
Skrevet af
Susanne Andersen
Jeg bruger vægten de sidste 5 minutter i mit program for at træne mine overarme og I guder hvor de skriger når jeg er færdig - men på den der måde der sige ja lige lidt et par minutter mere - det gør dig så godt ;) (Indsendt den 25/05/2015)
1 kg håndvægte
Skrevet af
Susanne Andersen
Det er lidt skræmmende hvor effektive 1 kg er - især når man ikke har været aktiv i en længere periode - kan klart anbefale denne vægt. (Indsendt den 25/05/2015)
Let tilgænglig hjemmetræning
Skrevet af
Gitte elmer
Efter en skade i min skulder, er jeg nødt til at træne hver dag. Så jeg har forsynet mig med forskellige vægte fra shapeup. De er gode at holde på og meget nemme at gøre rene, hvilket mange vægte ikke er. Der er heller ikke noget der bliver slidt at se på. I mit job med genoptræning bruger jeg vægte, som er blevet brugt i flere år nu, uden at de er slidte, indkøbte hos shapeup
Vægtene kan varmt anbefales både til private og til firmaer. (Indsendt den 30/03/2014)

100% Sikker handel via Webshop-mærket

Vi er godkendt af Webshop-mærket.
Din sikkerhed for at handle med os.

Altid 60 dages fuld returret

Du får alle dine penge tilbage.
Alle fragtomkostninger dækker vi også.

Et hav af betalingsmuligheder

Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, American Express, MobilePay samt EAN.