Foam Roller

* Påkrævede felter

Foam Roller

  • Foam Roller
  • Grå

  • Foam Roller
  • Grå

FOAM ROLLER


En Foam Roller er et yderst populært træningsredskab til de traditionelle Pilates øvelser. Foam Rolleren bruges ofte til træning af balance, stabilitet eller muskelkoordination og anvendes ved, at man enten ligger på den, ruller på den eller står på den!

En Foam Roller kan stort set bruges til det hele i forbindelse med udstrækning, afspænding, genoptræning, fitnesstræning og sportsspecifik træning. Kombinerer man en Foam Roller med en god omgang Pilates træning, ja, så har man en cocktail til alle, der ønsker velvære, fokuseringsevne og en større centrering af krop og sind.

Pilates træning anvendes særligt inden for forebyggelse af skader samt lindring af rygproblemer. Man får ikke pulsen op, så Pilates træning er langt fra konditionstræning. Pilates træning former derimod kroppen, så man får smidige muskler, og man får lettere ved at røre sig i det daglige.

Der er mange fordele ved den form for træning; den største er, at det giver smidige og udholdende muskler, samtidig med at den forbedrer ens holdning og balanceevne. Det er dog vigtigt, at man sætter sig grundigt ind i de forskellige teknikker ved Pilates, før man påbegynder træningen, da det er meget vigtigt, at øvelserne udføres helt korrekt! 

Fordele ved Pilates træning: 
Du styrker både små og store muskler.
Du træner hele kroppen.
Du beskytter mod overbelastning af musklerne i de andre sportsgrene, der dyrkes.
Den giver en sund modvægt til uhensigstmæssige arbejdsstillinger.
Den giver en bedre balance mellem krop og sind.
Den bruges til genoptræning efter skader eller operation.
Den er meget skånsom, så den kan dyrkes af alle.
Den giver en flottere kropsholdning.

Begge vores Foam Rollers er selvfølgelig i absolut topkvalitet og skulle du være interesseret i andet Pilates udstyr, så tag evt. også lige et kig på på disse lækre Pilates ringe... 

Rigtig god træning...

Andre kunders anmeldelse af produktet

Anmeldelse af Foam Roller
Skrevet af
Kristine Midtgaard
Super produkt. Super hurtig levering. Velfungerende anmeldelse. Hvis jeg skulle komme med et forslag, kunne det være at der var mulighed for at afhente produkter uden for alm. arbejdstid så man sparer fragten. Det kunne blot være en time en gang om ugen ml. 17-18. Stadig med betaling over netttet, så der ikke skulle bruges tid på det for jer ved afhentning. (Indsendt den 29/04/2013)
Service
Skrevet af
Birte Norgreen
Både produkt og service er helt i top!
VH
Birte Norgreen (Indsendt den 12/02/2013)

100% Sikker handel via Webshop-mærket

Vi er godkendt af Webshop-mærket.
Din sikkerhed for at handle med os.

Altid 60 dages fuld returret

Du får alle dine penge tilbage.
Alle fragtomkostninger dækker vi også.

Et hav af betalingsmuligheder

Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, American Express, MobilePay samt EAN.