• Fast fragtpris
    kun 25 kr.
  • 100% tilfredshed
    eller pengene tilbage

FAQ Ofte Stillede Spørgsmål ... om Træningselastikker!

Ofte stillede spørgsmål om træningselastikker

 

FAQ - Træningselastik - hvilken farve?

Træningselastik - hvilken farve?

Thera Band elastikkerne har forskellige farver alt efter deres hårdhed. Der er hele 8 forskellige niveauer at vælge ud fra. Du kan se de forskellige farver/niveauer her!

FAQ - Hvordan bruger man træningselastik?

Hvordan bruger man træningselastik?

Vores bedste råd er følgende: Besøg YouTube og lav en søgning på f.eks. ”træning med elastik”. Du vil herefter se et hav af øvelser til f.eks. styrketræning og genoptræning.

FAQ - Bedste træningselastik

Bedste træningselastik?

Der er absolut ingen tvivl her…
Thera Bands elastikker er uden sammenligning de bedste på markedet. Ikke dermed sagt at andre mærker er dårlige, men Thera Band er bare bedst!

FAQ - Latexfri træningselastik

Latexfri træningselastik

Alle vores elastikker er lavet af latex, men indeholder ikke phthalater. Vi kan skaffe en anden variant uden latex, men da latexen gør at elastikken er mere smidig, vil vi råde alle der ikke har allergi til at købe de almindelige.

FAQ - Træningselastik i store ruller

Træningselastik i store ruller

Træningselastikker i store ruller er velegnet til folk med et stort forbrug, såsom fitnesscentre, foreninger, sportsklubber m.v. På denne måde opnås en meget stor besparelse og elastikkerne kan efterfølgende klippes i ønskede længder.

FAQ - Træningselastik til dør

Træningselastik til dør

Ved at tilkøbe et ”Døranker” er det muligt at fastgøre elastikker til dette, for derefter at sætte dørankeret i klemme i døren. Dørankeret kan anvendes på alle vores elastikker – se vores video her!

Køb din Træningselastik her

Kundeservice

Mandag - fredag
kl. 09:00 - 15:00

Send en besked på:
[email protected]