• Fast fragtpris
    kun 25 kr.
  • 100% tilfredshed
    eller pengene tilbage

FAQ Ofte Stillede Spørgsmål ... om Siddepuder!

Ofte stillede spørgsmål om siddepuder

 

FAQ - Siddepude til børn

Siddepude til børn

En siddepude sørger forsigtigt for, at ryg- og mavemuskler holdes i bevægelse. Disse bevægelser har vist sig, at være yderst gavnlige for børn med ADHD og koncentrationsbesvær. 

FAQ - Siddepude - ADHD

Siddepude - ADHD

Et værktøj som har vist sig, at være yderst effektivt til børn med ADHD er siddepuder med luft. Kroppen stimuleres nemlig positivt via siddepudens bevægelser og dette har vist sig, at være yderst gavnligt for børn med ADHD/koncentrationsbesvær.

FAQ - Siddepude til voksne

Siddepude til voksne

En ergonomisk siddepude er det oplagte valg, hvis du oplever problemer med din ryg eller har behov for en bedre holdning, når du sidder på din kontorstol. Siddepuden giver desuden den samme effekt, som når du sidder på en Pilates bold.

FAQ - Siddepude til kontorstol

Siddepude til kontorstol

Ved at anbringe siddepuden på din stol, stimuleres du straks til, at have den korrekte siddestilling og skaber en konstant muskelaktivitet omkring din rygsøjle. Siddepuden er derfor det oplagte valg, hvis du vil have det ergonomiske i højsædet.

FAQ - Dynair siddepude

Dynair siddepude

… er det samme som en ”Dynair Ballkissen”, ”TOGU Dynair Cushion” etc. Med andre ord: Kært barn har mange navne, men det er de fantastiske siddepuder fra producenten TOGU der er tale om.

FAQ - Siddepude med luft

Siddepude med luft

Idet puden er fyldt med luft skabes der en ustabil overflade. Grundet dette, træner siddepuden aktivt bækkenbundens muskulatur, hvilket styrker rygsøjlen og den samlede koordinering af rygmusklerne. Alt sammen på en yderst skånsom måde.

FAQ - Kileformet siddepude

Kileformet siddepude

Vores siddepuder findes i to varianter, en kileformet og en rund. Forskellen mellem dem er, at den kileformede facon sikrer, at hofterne skydes fremad, så ryggen automatisk rettes op.

FAQ - Rund siddepude

Rund siddepude

I forhold til den kileformede siddepude, er den runde siddepude mere livlig, da hulrummet er større. Grundet dette, vil der være større mulighed for at de dybereliggende mavemuskler arbejder ekstra meget.

FAQ - Siddepude med dupper

Siddepude med dupper

Vælger man en siddepude med dupper, er det KUN den ene side der har dupper. Dupperne skulle fra producentens side, give en yderligere massage-effekt samt bedre blodgennemstrømning.

Køb din Siddepude her

Kundeservice

Mandag - fredag
kl. 09:00 - 15:00

Send en besked på:
[email protected]