• Fast fragtpris
    kun 25 kr.
  • 100% tilfredshed
    eller pengene tilbage

FAQ Ofte Stillede Spørgsmål ... om Pilates Bolde!

Ofte stillede spørgsmål om Pilates Bolde

 

FAQ - Hvilken størrelse Pilates Bold?

Hvilken størrelse Pilates Bold?

Det kommer helt an på hvad du skal bruge din Pilates Bold til samt din højde! Vi har derfor lavet en brugervenlig størrelsesguide, så du er helt sikker på at få den rigtige model/størrelse. Prøv guiden lige her!

FAQ - Pilates Bold som kontorstol?

Pilates Bold som kontorstol?

Helt sikkert – og din krop vil elske dig for det! Men husk altid at vælge vores anden variant, Siddebold, da materialet her er tykkere og risikoen for punkteringer herved minimeres.

FAQ - Bedste Pilates Bold?

Bedste Pilates Bold?

Vores Pilates bolde er fra producenten TOGU, som er en af verdens førende producenter af træningsprodukter. Du får derfor en af de bedste Pilates Bolde på markedet, da den produceres efter de strengeste kvalitetskrav.

FAQ - Pilates Bold uden kemi?

Pilates Bold uden kemi?

Alle vores Pilates Bolde er fra den tyske producent TOGU og overholder gældende EU normer. Boldene er produceret i materialet ”Ruton” og er et materiale uden skadelige Phthalater og tungmetaller.

FAQ - Pilates Bold til baby?

Pilates Bold til baby?

Når din baby er ca. 1-2 mdr. kan du inddrage en Pilates Bold i hverdagens lege. Prøv f.eks. at læg din baby på maven på bolden samtidig med, at du holder om babyens hofter. Rul derefter bolden stille og roligt frem og tilbage.

Køb din Pilates Bold her

Kundeservice

Mandag - fredag
kl. 09:00 - 15:00

Send en besked på:
[email protected]