Kurv

Hva søren...!
du har ingen varer i kurven :-)

FAQ Ofte Stillede Spørgsmål ... om Massagebolde!

Ofte stillede spørgsmål om massagebolde

 

FAQ - Brug af massagebold?

Brug af Massagebold?

Massagebolden er ganske enkel at anvende. Du skal blot rulle bolden hen over de muskler der skal masseres og du vil kort tid efter mærke effekten. Du kan også skabe et større tryk ved f.eks. at lægge dig ovenpå massagebolden.

FAQ - Massagebold med pigge?

Massagebold med pigge?

De små ”pigge” / ”dupper” tager udgangspunkt i de principper som en zoneterapeut, en massør og en akupunktør benytter sig af. Derved øges blodcirkulationen og frigivelsen af ophobede affaldsstoffer i kroppen sættes i gang.

FAQ - Massagebold – hvilken størrelse?

Massagebold – hvilken størrelse?

Til store områder som f.eks. ryggen, vil vi anbefale de store massagebolde på 9 eller 10 cm. Til specifikke punkter, f.eks. ved skulderbladet, vil vi anbefale små massagebolde på enten 7 eller 8. cm.

FAQ - Massagebold til nakke?

Massagebold til nakke?

Ved alle specifikke områder som f.eks. nakke og skulderblad, anbefaler vi de små massagebolde på 7 cm. eller 8 cm. De små massagebolde kan nemlig nemmere komme ind og ramme de specifikke ømme muskler.

FAQ - Massagebold til fødder?

Massagebold til fødder?

Vi plejer at anbefale de små massagebolde til små specifikke områder! Men lige præcis til fødderne, vil de store massagebolde være en fordel, da de er lidt blidere overfor de meget nerve-følsomme fødder.

FAQ - Massagebold til hænder?

Massagebold til hænder?

Her vil vi anbefale den helt lille massagebold på 7 cm. da man slet og ret, grundet størrelsen, kan have svært ved at arbejde med de store massagebolde.

FAQ - Massagebold til skulder?

Massagebold til skulder?

Specifikke punkter som f.eks. ved skulderbladet, vil det være oplagt at bruge de små massagebolde på enten 7 cm. eller 8 cm. Årsagen er, at du nemmere kan komme ind og ramme den ømme muskel meget koncentreret.

FAQ - Massagebold til ryg?

Massagebold til ryg?

Til store områder som f.eks. ryggen, vil vi helt klart anbefale den røde eller blå massagebold på henholdsvis 9 cm. og 10 cm. Generelt: Vælg de små massagebolde til specifikke områder og de store massagebolde til større områder!

Køb din Massagebold her

Kundeservice

Mandag - fredag
kl. 09:00 - 15:00

Send en besked på:
[email protected]