• Fast fragtpris
    kun 25 kr.
  • 100% tilfredshed
    eller pengene tilbage

FAQ Ofte Stillede Spørgsmål ... om Foam Roller!

Ofte stillede spørgsmål om Foam Rollers

 

FAQ - Hvilken Foam Roller skal jeg vælge?

Hvilken Foam Roller skal jeg vælge?

Vi har valgt at henvise til www.iform.dk’s Guide, da den simpelthen belyser på bedste vis, hvilke tanker man skal gøre sig inden køb!

FAQ - Hvad er en Foam Roller?

Hvad er en Foam Roller?

En Foam Roller er en aflang rulle på 45 eller 90 cm. lavet i hårdt skum. Den anvendes til at løsne op i muskulaturen og sætter gang i blodcirkulationen. Den er ligeledes det oplagte valg, når ømheden allerede er opstået!

FAQ - Foam Roller - lang eller kort?

Foam Roller - Lang eller kort?

Vi vil helt klart anbefale de lange Foam Rollers på 90 cm. Årsagen er, at du med den lange model kan lave langt flere øvelser og ramme større områder af kroppen, end med den korte model på 45 cm.

FAQ - Foam Roller - Hvor ofte?

Foam Roller - Hvor ofte?

Hvis du har lyst, kan du uden videre bruge din Foam Roller hver evig eneste dag. Tidsmæssigt anbefaler vi, at man bruger 2-3 min. på de mindre muskelgrupper, men gerne helt op til 5 min. på de større muskelgrupper.

FAQ - Foam Roller mod cellulite / appelsinhud?

Foam Roller mod cellulite / appelsinhud?

Ved at anvende Foam Rolleren på f.eks. baller og lår, vil muskler og bindevæv blive løsnet op. Resultatet bliver en øget blodcirkulation i området og efter sigende perfekt i forhold til reducering af cellulite / appelsinhud.

FAQ - Foam Roller - før eller efter træning?

Foam Roller - Før eller efter træning?

Du kan bruge den både før og efter træning! Anvender du den før træning, vil du kunne forbedre din bevægelighed og efter træning vil den hjælpe dig i forhold til en forbedret og hurtigere restitutionstid.

Køb din Foam Roller her

Kundeservice

Mandag - fredag
kl. 09:00 - 15:00

Send en besked på:
[email protected]