* Påkrævede felter

Om denne variant:

  • Dette er IKKE den originale Bosu Bold, men en billigere variant med alle de samme fortræffeligheder
  • Diameter = 60 cm. / Højde = 23 cm.
  • Kan klare en belastning op til 300 kg.
  • Der medfølger en pumpe til justering af luftmængde
Pris: 749,00 kr

Varen er på lager

Leveringstid: 1-2 hverdage
Gratis returret: Altid 60 dages fuld returret

BOSU BOLD


Navnet "Bosu" er en forkortelse for "Both Sides Up." Dette betyder, at en Bosu bold kan anvendes på begge sider, kuplen eller platformen.

En Bosu bold udfordrer din krop på stort set alle områder og er både en mini trampolin, et vippebræt, en stepbænk og en balancepude. En Bosu Bold kan bruges som redskab alene eller sammen med andre typer af træningsredskaber.

Bosu bolden er det ultimative træningsprodukt til mange forskellige træningsformer bl.a.: Styrke-, fleksibilitets-, balance-, stabilitets-, koordinations- og funktionel træning. Bosu'en har et enestående ry for, at være medhjælpende til en hård og effektiv konditionstræning der giver resultater. Derudover er en den også perfekt til rehabilitering, da man kan træne dynamisk stabilitet bl.a. løb, hop og retningsskift på ustabilt underlag.

En Bosu bold kan anvendes til mange forskellige træningsniveauer; lige fra en let træning til en utrolig udfordrende træning og fra statisk træning til dynamisk træning.

Den består af en blå kuppel der skal pumpes op og en bund der er skridsikker. Der medfølger desuden en pumpe til at justere luftmængden i den.