Bosu Bold - Den originale

 • Kan bruges til alt indenfor træning...
 • Brug den fx som vippebræt, balancepude eller stepbænk
 • Der medfølger en pumpe til justering af luftmængde
Pris: 1.655,00 kr

Varen er på lager

Leveringstid: 1-2 hverdage
Bosu Bold - Den originale

 • Bosu Bold
 • Bosu Bold
 • Armbøjninger på en Bosu Bold
 • Squat på en Bosu Bold

 • Bosu Bold
 • Bosu Bold
 • Armbøjninger på en Bosu Bold
 • Squat på en Bosu Bold

Bosu bold


Navnet "Bosu" er en forkortelse for "Both Sides Up." Dette betyder, at en Bosu bold kan anvendes på begge sider, kuplen eller platformen.

En Bosu bold udfordrer din krop på stort set alle områder og er både en mini trampolin, et vippebræt, en stepbænk og en balancepude. En Bosu Bold kan bruges som redskab alene eller sammen med andre typer af træningsredskaber.

Bosu bolden er det ultimative træningsprodukt til mange forskellige træningsformer bl.a.: Styrke-, fleksibilitets-, balance-, stabilitets-, koordinations- og funktionel træning. Bosu'en har et enestående ry for, at være medhjælpende til en hård og effektiv konditionstræning der giver resultater. Derudover er en den også perfekt til rehabilitering, da man kan træne dynamisk stabilitet bl.a. løb, hop og retningsskift på ustabilt underlag.

En Bosu bold kan anvendes til mange forskellige træningsniveauer; lige fra en let træning til en utrolig udfordrende træning og fra statisk træning til dynamisk træning.

Den består af en blå kuppel der skal pumpes op og en bund der er skridsikker. Der medfølger desuden en pumpe til at justere luftmængden i den.

Andre kunders anmeldelse af produktet

Super service, hurtig levering, godt produkt
Skrevet af
Henriette Hultmann
Top god service - hurtig svar på spørgsmål og hurtig levering. Bosu bolden fungerer præcis som forventet (Indsendt den 16/01/2020)
God kvalitet, hurtig levering
Skrevet af
Lars
Fik anbefalet træning med BOSU af min fys. Bestilte på hjemmesiden og modtog BOSU'en dagen efter. Har trænet med den i et par uger og indtil videre fungerer den efter hensigten. (Indsendt den 16/05/2019)
Godt tilfreds
Skrevet af
Tina Skovgaard Nielsen
Vi bruger den på mit arbejde som er et genoptræningscenter og er meget tilfreds med dens funktion (Indsendt den 04/12/2017)
Fin betjening!
Skrevet af
Margarete bruhn
Alt blev ordnet til min fulde tilfredshed! (Indsendt den 14/03/2015)
Hurtigt levering
Skrevet af
Karin Fleischer
Hurtigt levering. Balancebolden er rigtig god, dog er pumpen, der følger med ikke særlig god, så vi måtte bruge en af vores egen gamle. (Indsendt den 14/05/2014)

100% Sikker handel via Webshop-mærket

Vi er godkendt af Webshop-mærket.
Din sikkerhed for at handle med os.

Altid 60 dages fuld returret

Du får alle dine penge tilbage.
Alle fragtomkostninger dækker vi også.

Et hav af betalingsmuligheder

Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, American Express, MobilePay samt EAN.