Vippebræt

Vejl. pris:209,00 kr |Du sparer 10%

Din pris: 189,00 kr

  • Bruges til balance og genoptræning
  • Kan indstilles i 2 højder - 5,5 cm og 9 cm.
  • 36 cm. i diameter

  • Vippebræt
  • Vippebræt
  • Vippebræt

  • Vippebræt
  • Vippebræt
  • Vippebræt

Vippebræt - til dig der vil genoptrænes!


Et vippebræt er et fantastisk træningsredskab, der styrker din stabiliserende muskulatur og øger din reaktionsevne, koordinationsevne og balanceevne.

En meget vigtig del af enhver træning er træning af balancen. Står du tilmed over for en genoptræning, ja, så er der ingen vej udenom - balancetræning er vejen frem. Et godt træningsredskab til dette er fx et vippebræt, da det træner fodens muskler, ankler og knæled og dermed forebygger skader. Men husk på, at et vippebræt også bare kan anvendes til almindelig fitnesstræning!

Dette unikke vippebræt, der måler 36 cm. i diameter, kan indstilles i 2 højder / sværhedsgrader. Indstillingen foregår ganske enkelt ved, at den blå bund kan tages af, hvis man ønsker den lette sværhedsgrad. Den blå bund kan selvfølgelig påsættes igen, hvis man ønsker den svære sværhedsgrad til sit vippebræt.

Hvorfor skal man træne balancen?
Én af de nyeste undersøgelser der er foretaget blandt håndboldpiger, konkluderer følgende (man har valgt håndboldpiger, da de er blandt de mest udsatte for knæskader og ankelskader):

1) Hvis man bruger et vippebræt samt et tilrettelagt træningsprogram, kan skadesniveauet i ankler og knæ reduceres med helt op til 77 %.

2) Der er højere risiko for knæskader og ankelskader i en kampsituation. Risikoen er 4 til 5 gange højere hos håndboldpiger, der ikke benytter vippebræt og træningsprogram.

Genoptræning
Hvis man fx har sprængt et ledbånd i anklen, så viser en undersøgelse, at man, ved brug af vippebræt i genoptræningen, har markant mindre risiko for, at ledbåndet læderes/sprænges senere hen. Derudover styrkes fodleddets stabilitet efter skaden ved brug af vippebræt. Dette betyder, at risikoen for fremtidige skader mindskes.

Grunden til, at et vippebræt er et så fantastisk genoptræningsredskab er, at det styrker og træner balanceevnen og koordinationsevnen, hvilket er altafgørende for, at muskler og led ikke udsættes for overbelastning.

Som afsluttende bemærkning vil jeg da lige nævne, at udover et vippebræt, så kunne vores Bosu bold også være et alternativ, da det har nogen af de samme funktioner som vippebrættet.

Rigtig god genoptræning... 

100% Sikker handel via Webshop-mærket

Vi er godkendt af Webshop-mærket.
Din sikkerhed for at handle med os.

Altid 30 dages fuld returret

Du får alle dine penge tilbage.
Alle fragtomkostninger dækker vi også.

Et hav af betalingsmuligheder

Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard American Express, faktura samt EAN.

Inden du smutter...


Hvis vi nu tilbød dig 10% rabat i webshoppen,
kunne vi så lokke dig til at bruge ca. 1 minut på nogle spørgsmål? 

Vi er jo så nysgerrige efter at høre, hvorfor du ikke købte noget ☺.