En træningsbold er et formidabelt træningsredskab der styrker dine mavemuskler, din ryg, din kropsholdning og din balance. Shapeup fører træningsbolde fra de bedste mærker, bl.a. producenten TOGU, som er en af verdens førende producenter af træningsprodukter til både hjemmetræning, professionelle samt rehabilitering.

TOGU leverer nogle af de bedste træningsbolde på markedet, da de produceres efter de strengeste kvalitetskrav. Vi har et særdeles bredt sortiment af træningsbolde i absolut topkvalitet, fx Pilates bolde, Redondo bolde og massagebolde. Fælles for alle træningsboldene er, at med den rette træningsbold, er du sikret en sjov og anderledes effektiv træning!

Træningsbolden har de sidste mange år, været én af de mest solgte hjemmetræningsredskaber. Grunden til dette er, at træning med bolde forbedrer balance, koordination, smidighed og styrke - og er tilmed billige at anskaffe!

En af de mange fordele ved en træningsbold er, at den er let at indarbejde i din nuværende træning. Træningen med bolden gør dine øvelser langt mere effektive og funktionelle og du vil aldrig mere opleve, at træningen bliver kedelig.

Sidst, men ikke mindst, så må den største fordel ved en træningsbold dog være, at øvelserne man udfører med dem, er ekstrem effektive til at træne de centrale muskler på kroppen. De centrale muskler på kroppen er afgørende for en god kropsholdning og disse muskler bliver ofte ikke trænet optimalt, når man træner i en fastlåst maskine i et fitnesscenter.

Er du i tvivl om, hvilken træningsbold der kan give dig det ønskede boost i din træning?, så kan du læse mere om de forskellige bolde, ved at klikke ind på de enkelte produkter. Vi har lavet udførlige beskrivelser af, hvilke formål træningsboldene kan anvendes til, hvilke parametre du skal vælge ud fra, fx din højde samt meget mere.

Er du stadig i tvivl om, hvilken en træningsbold der er den rette for dig? - Så står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig!

Rigtig god træning...

Træningsbold

Side    
 
Inden du smutter...


Hvis vi nu tilbød dig 10% rabat i webshoppen,
kunne vi så lokke dig til at bruge ca. 1 minut på nogle spørgsmål? 

Vi er jo så nysgerrige efter at høre, hvorfor du ikke købte noget ☺.