Træningselastikker er yderst fleksible træningsredskaber, som kan anvendes i et utal af træningsformer. En Thera Band træningselastik kan bl.a. anvendes til styrketræning, genoptræning samt mobilitetstræning.

En Thera band træningselastik er let at opbevare i hjemmet og er et fantastisk træningsredskab at medbringe på ferien eller forretningsrejsen. En træningselastik kan findes i mange forskellige niveauer og gør det muligt at opnå en progressiv træning, hvor man tydeligt ser sine fremskridt, når man bevæger sig fra et niveau til et andet.

At træne med en elastik, er et fantastisk alternativ til traditionel styrketræning med håndvægte. En træningselastik er langt mere praktisk samtidig med, at den muliggør en dynamisk træning.

Ved at træne med Thera Band elastikker, fås en enkel og effektiv form for styrketræning, hvor du kan træne alle kroppens muskler. Du har stort set de samme muligheder som i et motionscenter!

Træning med elastikker er rigtig godt for dig, som måske ikke har styrketrænet før eller dig der skal i gang efter lang tids pause. Men en træningselastik er også for den garvede, da der er rig mulighed for progression via de forskellige niveauer.

Hvis du ikke allerede har kigget rundt i webshoppen, så tag endelig et kig. Vi har Thera Band træningselastikker i mange forskellige længder og sværhedsgrader og både flade og runde træningselastikker. De flade træningselastikker fås i følgende længder: 2,5 meter, 5,5 meter og 45 meter. De runde træningselastikker, som vi her i shoppen kalder "Tubing" fås i følgende længder: 7,5 meter og 30,5 meter.

Dvs. at vi både har træningselastikker til hjemmetræning og til professionel brug i motions- og fitnesscentre, hvor det er en meget prisbesparende løsning, at købe de store ruller på 30,5 meter eller 45 meter.

Vi sidder klar ved telefonen/mailen til at besvare de spørgsmål du evt. måtte have, så kontakt os endelig hvis du har brug for yderligere vejledning.

Rigtig god træning til dig...

Thera Band træningselastik

Side    
 
Inden du smutter...


Hvis vi nu tilbød dig 10% rabat i webshoppen,
kunne vi så lokke dig til at bruge ca. 1 minut på nogle spørgsmål? 

Vi er jo så nysgerrige efter at høre, hvorfor du ikke købte noget ☺.